www.rilleclips.dk


ForsideFaktaBesparelseReferencerBestil RilleclipsBag om osSkriv til os


Besparelse på Rilleclips

Ved at bruge Rilleclips til fastholdelse af installation, opnår du en tidsbesparelse samt vigtigst Du undgår rust udtrækninger gennem væggen / overfladen på lang sigt, hvor stål søm er erstattet af plastic rilleclips.

Den største tidsbesparelse fås ved små rillestørrelser, men gevinsten er også ganske pæn ved rillebredde fra 17 til 56 mm, hvor der bruges Medium, Large og XL Rilleclips . 

"Small Rilleclips" kan bruges i rillestørrelser helt ned til 11 mm. Ved så små rillestørrelser, kommer man hurtigt til at "fumle" med søm, fingre der ikke kan komme ned i rille. Er rillen så skåret i hårdt beton, øges tidsbesparelsen betragteligt, ved at der ikke skal bores i betonen, sættes rawlplugs og en skrue heri, for at holde installationen på plads. Rilleclipsen monteres ganske simpelt ved at klemme clipsen ind over installationen med en spidstang.

Desuden spares der også tid til at bøje søm ind over installationen, og "mureren" bliver ekstra glad for elektrikerens vel udførte arbejde, når han ikke skal bøje søm ind under overfladen.

 

Kommentarer fra kunder:

Hvorfor er der ingen der har fundet på det før!

Clipsene er bare så fede at arbejde med!

Det er meget nemmere at bruge clips, end at slå alle de skrå søm i!

Det er utroligt man sparer så meget tid!